23948sdkhjf

NRE bygger boliger og supermarked i Vallensbæk

Byggeriet af 40 nye ejerlejligheder og en ny Netto-butik på Vallensbæk Stationstorv er netop gået i gang.

Bygherre er en fond administreret af Nordic Real Estate Partners, mens NRE Denmark er totalentreprenør. Projektet er tegnet af Skovhus Arkitekter med Hamiconsult som rådgivende ingeniør.

NRE Denmark oplyser i en pressemeddelelse, at lejlighederne opføres i høj arkitektonisk kvalitet i størrelser fra 39 til 100 kvadratmeter og fælles taghave. Nettos nye butik bliver på 1.200 kvadratmeter, og det samlede bebyggede areal bliver 4.200 etagemeter.

Byggeriet forventes at stå færdigt i december 2017 og bliver en del af den omfattende udbygning af centerområdet i Vallensbæk, som er undervejs både nord og syd for Vallensbæk Station.

I området kan opføres i alt 19.550 kvadratmeter detailhandel. Der ligger allerede en række dagligvarebutikker og restauranter, herunder SuperBrugsen, Netto og Rema 1000, McDonalds, Dominos Pizza, en kinesisk restaurant samt et motionscenter.

I forbindelse med byggeriet bliver parkeringspladsen på den sydlige side af Vallensbæk S-togsstation omlagt, og grunden, hvor den nye ejendom opføres, bliver udvidet med en del af arealet fra Vallensbæk Torvevej. Flere af de store veje i området gøres smallere, og den generelle fartgrænse i området vil fremover blive højst 50 km/t med forbedrede forhold for fodgængere og cyklister.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094