23948sdkhjf

Produktnyhed: Glasfiberbadeværelset får nye muligheder

Den københavnske virksomhed Glafiba har videreudviklet det traditionelle præfabrikerede glasfiberbadeværelse, så vægge og gulv nu kan forsynes med fliser af enhver art.
Hidtil har et fremherskende ønske om fliser begrænset udbredelsen af præfabrikerede badeværelser i glasfiber.

Men med nye muligheder for fliser på vægge og gulve er der ikke længere nogen begrænsning for, hvordan badeværelset kan se ud.

Glafiba har allerede afprøvet glasfiberbadeværelser med fliser i praksis. I en ejendom på Horsekildevej i Valby ved København er der installeret 20 nye baderum monteret med fliser uden de store gener for beboerne.

Glafibas nye badeværelsesenheder består typisk af en glasfiberbund med eller uden fliser samt lodrette flisevægge. Flisevæggene er opbygget af paneler med glasfiber på bagsiden og fliser på forsiden. Vægpanelerne er monteret direkte i en specialfals, som er indbygget 5-10 cm. oppe på glasfibergulvets lodrette sider. Bagved panelerne fortsætter glasfibergulvet i en 8 cm. opkant, som er med til at sikre den vandtætte konstruktion.

Systemet er altså en totalløsning af både vægge og gulv. På denne måde sikres det, at hvis der skulle stå vand på gulvet på grund af et stoppet afløb eller lignende, vil vandet forblive inden for glasfiberbunden, som udgør en vandtæt skål. Ved brug af glasfiber sikres det, at der ikke er materialer, der er påvirkelige af vand og fugt, og dermed kan vandet ikke have nogen skadelig påvirkning af nogen art - heller ikke på sigt.

Læs mere på Glafibas hjemmeside

Kilde: Glafiba A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094