23948sdkhjf

H+H venter fortsat et nul-resultat

Såvel omsætning som indtjening er faldet markant hos porebetonproducenten H+H, som regner med at komme ud af regnskabsåret med et nul på bundlinjen. Det er mere end 200 mio. under niveauet for 2007.
Det er blevet sværere at afsætte porebeton i løbet af 2008. Det er konklusionen ovenpå den netop offentliggjorte kvartalsrapport fra H+H.

Ledelsen fremhæver især svære vilkår i Storbritannien som årsagen til, at omsætningen i tredje kvartal svandt ind med 25 %, mens resultatet faldt fra 54,8 mio. kroner i 2007 til -8,9 mio. i år.

Samlet set lander omsætningen i årets første ni måneder på 1,186 mia. kroner, hvilket er godt 16 % under sidste års niveau. Resultatet før skat lyder på 43,7 mio. mod 168,5 mio. kroner 2007:

- Den væsentligste nedgang i omsætningen kan henføres til UK-segmentet, hvor omsætningen faldt med knap 40 %. For den resterende del af koncernens aktiviteter faldt omsætningen for perioden med knap 4 %. Tilbagegangen i resultatet før skat kan henføres til alle koncernens segmenter og skyldes primært et fald i afsætningen og en intensiveret priskonkurrence på flere af koncernens markeder, forklarer H+H i sin meddelelse til Københavns Fondsbørs.

I halvårsrapporten var forventningerne til årets resultat før skat angivet til niveauet 40-60 mio. kroner. Det blev imidlertid nedjusteret til nul for en lille måned siden, og den prognose holder fortsat. Nedjusteringen skyldes engangsomkostninger til reduktion af medarbejderstyrken samt lavere salg end ventet på markederne i primært Storbritannien, Polen og Tyskland.

Kilde: H+H International

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109