23948sdkhjf

Developer forsøger sig med byttehandler

Et storstilet boligprojekt i feriebyen Løkken sælger ikke så godt som håbet, så nu prøver udvikleren Kaae Gruppen med nye salgsmetoder: Giv os dit sommerhus og få en andelsbolig.
I 2005 indledte Kaae Gruppen boligprojektet Josefines Have i den nordjyske ferieby Løkken. Det nye område skulle efter planen rumme 100 helårsboliger uden bopælspligt, men siden er byggebranchen som bekendt løbet ind i en alvorlig afmatning.

Her tre år efter rejsegildet er 32 huse opført, hvoraf de 25 er solgt. Køberne er blevet mere tilbageholdende end tidligere, og desuden er dyrere byggematerialer blevet et ikke uvæsentligt problem for projektet:

- Vi skal slås for projektet, siger Kaae Gruppens Jørn Eriksen til Nordjyske og løfter sløret for en helt ny salgsstrategi. Virksomheden vil fremover forsøge at få husene afsat ved at tilbyde at overtage potentielle køberes sommerhuse:

- Vi henvender os til sommerhusejere i den modne alder - folk, der har overvejet at sælge deres sommerhus. Hvis vi kan finde en passende byttepris, er vi villige til at overtage sommerhuset mod at de køber at hus i Josefines Have, forklarer han.

Kaae Gruppen arbejder som investor og bygherre i udviklingsfasen og har kontorer i København og Århus. Virksomheden realiserede i 2007 et underskud før skat på 8,5 mio. kroner.

Kilde: Nordjyske

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081