23948sdkhjf

Tre teams skal byde på 10.500 m² DTU-bygning

Ni søgte om prækvalifikation - tre slap gennem nåleøjet.
Ni højt kvalificerede teams søgte om at blive prækvalificeret til at give et bud på en ny 10.500 kvadratmeter stor forskningsbygning på DTU's campus i Lyngby.

DTU har udvalgt tre teams til prækvalifikations-runden:

• Christensen & Co Arkitekter, Moe, MT Højgaard

• Alectia, NCC Danmark, Vilhelm Lauritzen Arkitekter

• Aarsleff, Rambøll, RH Arkitekter + GHB Landskabsarkitekter, Wicotec Kirkebjerg

Den valgte udbudsform er sammensat af udbud med konkurrencepræget dialog og sædvanlige kontraktformer knyttet sammen af en samarbejdsaftale.

- De bedste byggeprojekter skabes, når der har været et stærkt og tæt samarbejde mellem rådgiver, entreprenør og bygherre. Derfor giver det mening at starte en ligeværdig dialog med alle parter så tidligt som muligt, og det understøtter den konkurrenceprægede dialog som udbudsform, siger plan- og projektchef Claus Møller Rasmussen.

Bygning 30X skal understøtte forskningen for de tre institutter DTU Energi og DTU Fysik og DTU Compute og bygningen forventes at blive taget i brug i slutningen af 2019.

Den nye bygning placeres i 3. kvadrant, og i samme forbindelse vil flere omkringliggende bygninger skulle renoveres. Renoveringsprojekterne for bygning 301 og 309 udbydes også i konkurrencepræget dialog.

DTU investerer i perioden 2010-2021 4,5 mia. kroner i nye forsknings- og læringsfaciliteter. Campusudviklingen, Transforming DTU, omfatter mere end 20 byggeprojekter inden for nybyggeri, renovering og infrastruktur.
Læs mere om: DTU
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094