23948sdkhjf

Teglproducent opsiger 100 medarbejdere

Pipers Teglværker - der blandt andet ejer Randers Tegl - må skære i produktionen, og 100 mand sendes derfor hjem fra årsskiftet. Ledelsen satser dog på, at der kan findes plads til medarbejderne igen til foråret.
Stilstanden i byggeriet betyder lavere efterspørgsel på tegl og mursten. Det har man konstateret hos Pipers Teglværker, og koncernen - der beskæftiger 270 medarbejdere fordelt på fem jyske værker - gør derfor nu klar til at sende flere end 1/3 af sine medarbejdere hjem.

Ifølge Nordjyske er 100 af de 270 medarbejdere formelt set opsagt fra årsskiftet, men administrerende direktør Jens Piper forventer, at det bliver muligt at genansætte medarbejderne til marts. Samtidig håber han på, at der i den mellemliggende periode vil blive brug for flere af medarbejderne i diverse sammenhænge:

- En del af hjemsendelsesperioden vil for flertallet af medarbejderne blive brugt til kurser eksempelvis omkring kvalitet, førstehjælp samt svejsekurser. Desuden skal der foretages reparation og vedligeholdelse af maskiner på de enkelte værker, forklarer Jens Piper.

I sit seneste årsregnskab - der sluttede ved udgangen af april - hentede Pipers Teglværker et overskud før finansielle poster på lidt over 44 mio. kroner ud af en omsætning på knap 512 mio. Koncernen ejer blandt andet teglproducenten Randers Tegl.

Kilde: Nordjyske

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094