23948sdkhjf

Køge hædret med Det Gyldne Søm

Bedre tog- og vejforbindelser, nye byrum og stærke uddannelsestilbud.
Køge Kommune har sat sig selv på landkortet som et regionalt center for vækst og udvikling og skabt mange nye arbejdspladser.

Den indsats anerkendes af Byggesocietetet, som torsdag aften overrakte hædersprisen Det Gyldne Søm til Køge Kommune.

- I tæt samarbejde med lokale aktører har kommunen søsat adskillige udviklingsprojekter. De skal være med til at forbedre rammerne for byens borgere og erhvervsliv samt skabe vækst og udvikling i hele regionen, siger Tony Christrup, landsformand i Byggesocietetet.

Han fremhæver, at Køge Kommune har formået at gribe de muligheder, som de store statslige og regionale investeringer har bragt med sig. Motorvejsudvidelsen, den nye jernbanestation og det kommende universitetshospital er suppleret med lokale investeringer i en moderne erhvervshavn, Køge Kyst-projektet og en udvidelse af Skandinavisk Transport Center – projekter som er sat i gang af Køge Kommune i et tæt samarbejde med private partnere.

På borgmesterkontoret i Køge er stoltheden over prisen stor:

- Den er resultatet af en målrettet og langsigtet plan for at skabe udvikling og vækst i kommunen, hvor vi selv har sat gang i hjulene med mange byggerier lokalt, men vi har også haft held til at tiltrække flere store statslige og regionale byggeprojekter. Det er en strategi, der skal sikre mange nye arbejdspladser, en sund økonomi og en forsat vækst, der skal gøre Køge til regionens nye, siger borgmester Flemming Christensen.

Det er 38. gang, at Byggesocietetet uddeler Det Gyldne Søm til en person, virksomhed eller institution, som har bidraget positivt til udviklingen i bygge- og ejendomsbranchen. Sidste år gik prisen til Roskilde Festivalen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093