23948sdkhjf

Vvs-artikler hitter på nettet

BilligVVS.dk har netop sat ny omsætningsrekord og mærker en stigende tendens til, at forbrugerne forsøger at reparere frem for at købe nyt.
Med en omsætning på 8,4 mio. kroner blev september den bedste måned nogensinde for BilligVVS.dk, der har eksisteret siden 2000.

Virksomheden mærker dermed ikke noget til finanskrisen - eller rettere: Det gør den, men blot med omvendt fortegn:

- Der er helt klart en tendens til, at hvis noget går i stykker, så køber man reservedele og prøver at reparere det, mens man tidligere bare gik ud og købte noget helt nyt. Forbrugerne er blevet både mere sparsommelige og mådeholdne, siger direktør og stifter Jesper Bunde-Pedersen.

Han påpeger, at hans virksomhed nu for anden gang har vendt en krise til noget positivt. Første gang var, da krisen på boligmarkedet begyndte, og også her noterede Jesper Bunde-Pedersen sig en stigende tendens til gør-det-selv-arbejde:

- Overordnet set vil vi naturligvis gerne undvære kriser. Men som e-butik står man stærkt, og for vores vedkommende har vi endda formået i to omgange at vende det til noget positivt. Og jeg er sikker på, at e-handlen generelt vil komme styrket ud af den nuværende opbremsning i økonomien, spår han.

BilligVVS.dk er en danskejet iværksættervirksomhed, der årligt servicerer mere end 50.000 kunder fra hovedkvarteret lige nord for Århus. Virksomheden hentede i årets første seks måneder et overskud før skat på 5,23 millioner kroner og rundede i 2007 en omsætning på 100 mio.

Kilde: BilligVVS.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078