23948sdkhjf

Ny kæde skal løfte vvs-branchen

Den danske vvs-branche trænger voldsomt til fornyelse, og det kan et nyt kædesamarbejde - VVS Comfort - hjælpe med til.
- Vvs-branchen er et af de få områder i Danmark, hvor man stadigvæk har en struktur, som den der var gældende for den samlede detailhandel i 1950’erne og 1960’erne. Nogle af de store grossister har forsøgt at lege detaillister, og det ser nu ud til, at denne epoke er forbi - i hvert fald for de grossister, der ikke har evnet at tjene penge. Branchen trænger i høj grad til fornyelse.

Sådan lyder skudsmålet fra Bruno Christensen, der er direktør i Retail Institute Scandinavia. Han mener, at branchens nuværende organisering skaber et system, der både er for dyrt og for ineffektivt.

Et specielt kæde-introduktionsprogram
Derfor hilser direktøren også branchens nye kædesamarbejde - VVS Comfort - mere end velkomment. Initiativet er udsprunget af resterne fra det oprindelige VVS Comfort, som gik konkurs tidligere på året, og det nye selskab får Danmarks største vvs-grossist Brødrene Dahl som samarbejdspartner:

- VVS Comfort lancerer et specielt kæde-introduktionsprogram beregnet for de vvs-virksomheder, der har interesse i at sælge direkte til forbrugerne, men som ikke har fundet en samarbejdsmodel, der passer til deres virksomhed, siger Bruno Christensen til Børsen og forklarer, at finanskrisen skaber en usikker situation, som kan være med til at tiltrække potentielle partnere:

- Selvfølgelig er det et svært tidspunkt at samle virksomhederne, men måske er det netop nu, som resultat af krisen, at det kan lykkes. Der vil stadig blive solgt og handlet, så behovet eksisterer, fastslår han.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109