23948sdkhjf

Expan får ny direktør

Morten Dalgaard har sat sig i direktørstolen hos betonelementproducenten Expan. Den nye direktør tror på, at virksomheden kan komme styrket gennem den aktuelle krise.
Expan A/S har ansat Morten Dalgaard som ny administrerende direktør. Dalgaard er 38 år og kommer fra virksomheden Betonelement a/s, hvor han har været ansat som produktionsdirektør for virksomhedens fabrikker i Vestdanmark.

Morten Dalgaard kommer til Expan på et udfordrende tidspunkt for virksomheden, der netop har gennemført en række afskedigelser og lukket produktionen på elementfabrikken i Fiskbæk.

Expan er særligt ramt af nedgangen i byggeriet, fordi virksomhedens primære markeder er parcelhuse og kæde-rækkehuse. Expan har i de seneste måneder konstateret et markant fald i efterspørgslen på elementer i beton og letbeton.

- Vi har den seneste tid tilpasset vores kapacitet til den aktuelle efterspørgsel på vores produkter. Samtidig fokuserer vi på processer og kompetencer, der direkte skaber værdi for kunden og forbedrer vores konkurrenceevne, eksempelvis når Expan fungerer som totalleverandør og -montør på råhus-projekter. Gennem disse tiltag kommer vi styrket gennem den aktuelle nedgang i byggeriet, spår Morten Dalgaard.

Expan producerer og monterer væg-, dæk-, og facadeelementer i letbeton og beton. Koncernen med hovedsæde i Vejle har fire elementfabrikker i Jylland og på Fyn samt montage-afdelinger i Ringsted, Brørup og Fiskbæk.

Kilde: Expan A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081