23948sdkhjf

Storskærme direkte i betonen

Ny opfindelse giver mulighed for at støbe storskærme direkte ind i væggen eller ned i gulvet. Opfinderen håber i først omgang at finde kunder i Dubai og Las Vegas.
Christoffer Dupont - 27-årige produktudviklingsingeniør - har med en ny opfindelse gjort det muligt at omdanne hele husfacader til kæmpe storskærme.

Mulighederne er mange, og den unge ingeniør håber på, at hans nye opfindelse kan begejstre arkitekter og entreprenører - først og fremmest i Dubai, Asien og Las Vegas, hvor chancerne for succes umiddelbart må anses for at være størst:

- Det er en rigtig spændende periode, som projektet går ind i. Nu skal jeg finde ud af, om der er et forretningspotentiale, og om der er nogle kunder. Og det har jeg da helt klart en forventning om, at der er, siger han til Ingeniøren og henviser til en markedsundersøgelse, som har fastslået, at markedspotentialet ligger i omegnen af 500 mio. kroner på årsbasis.

”Superflot og lækkert!”
- Det er jo superflot og lækkert! Enhver arkitekt vil jo elske at få fingrene i det her, siger arkitekt Jakob Lange fra arkitektfirmaet BIG.

Han ser umiddelbart store muligheder i den nye teknologi men peger samtidig på, at økonomien meget vel kan sætte visse begrænsninger for den nye opfindelse. Således er prisen cirka 50.000 kroner pr. m2, men så kan skærmen også både holde til vind og vejr - samt ikke mindst at blive trådt på.

Den første prototype er netop blevet bygget færdig, og nu skal Christoffer Dupont af sted på sin første promotiontur, som går til Dubai, hvor han har arrangeret møder med en række arkitekter og bygherrer.

Kilde: Ingeniøren

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.363