23948sdkhjf

Århusiansk vartegn på standby

Byggeriet af det 142 meter høje Lighthouse på havnen i Århus bliver ikke til noget i denne omgang. Entreprenøren kan tilsyneladende ikke løfte opgaven.
Det storstilede højhus-projekt i Århus - Lighthouse - er kommet i modvind, og alt peger i retning af, at byggeriet ikke bliver til noget lige nu.

- Der kan blive nogle tidsforskydninger, men jeg forventer helt klart, at Lighthouse bliver realiseret som præsenteret og vundet, siger projektdirektør Thomas Krogh til Jyllandsposten.

Landic Property - der står bag projektet . skulle før sommerferien have betalt Århus Kommune 417 mio. kroner for grunden, men fik udsættelse indtil den 1. december.

Ifølge P4 Østjylland er den mest sandsynlige løsning, at Landic betaler for den del af grunden, hvor der skal være hotel og boligforeningsbyggeri og så udsætter betalingen for højhusgrunden et år. Den løsning er dog ikke vedtaget endnu:

- Vi ville helst bygge det hele på én gang, men det er da en mulighed, det kunne være værd at overveje. Jeg ved så ikke, hvad kommunen vil. Og jeg har ingen kommentarer til, hvad det ender med før i slutningen af måneden, siger Landic Property's Michael Sheik til Århus Stiftstidende.

Kilde: Jyllandsposten / Århus Stiftstidende / P4 Østjylland

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094