23948sdkhjf

Developer på randen af konkurs

Oskar Jensen Gruppen er meget tæt på at dreje nøglen om. Advokatfirmaet Plesner arbejder på højtryk for at få kreditorerne til at acceptere planerne for en rekonstruktion.
Oskar Jensen Gruppen - der råder over en ejendomsportefølje på 3,6 mia. kroner - er i store likviditetsproblemer. Ifølge Børsen har Michael Ziegler, der er advokat hos advokatkontoret Plesner, gennem længere tid arbejdet på en samlet rekonstruktion af Oskar Jensens selskaber:

- Vi arbejder mod en løsning uden for konkurs. Det har vi gjort igennem en periode, og vi har løbende forelagt for finanskreditorerne, hvad det er for nogle planer, vi har. En rekonstruktionsplan er allerede sendt til nogle af finanskreditorerne. Alle bliver fuldt orienteret om indholdet af de forskellige forslag til aftaler, men det er forskellige forslag tilde individuelle finanskreditorer, forklarer Ziegler.

Oskar Jensen Gruppen ejer en række ikke-færdiggjorte byggeprojekter, og Plesner sigter mod en løsning, der kan sikre, at alle projekter bliver færdiggjort:

- Meningen er, at ejendommene skal udvikles i stedet for at sælges på tvangsauktion. Tanken er, at det er kreditorerne, der bestemmer, hvornår de skal sælges, og om man ønsker bistand fra de mennesker i selskabet, som alle har tillid til, frem for en tvangsauktionssituation, som især ikke giver nogen mening for ejendomme, der ikke er fuldt udviklet, slutter advokaten.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093