23948sdkhjf

Ejendomsudvikler satser offensivt

C. C. Contractor A/S investerer 110-120 mio. kroner i overtagelse af jord og bygninger i Herning. Området skal i løbet af en årrække forvandles til et 30.000 m2 stort byggeri med boliger, erhverv, butikker, kulturtilbud eller lignende.
Mens hovedparten af byggebranchen har fokus på at tilpasning og nedskæring, går C. C. Contractor den anden vej.

Ejendomsudvikleren har netop investeret 110-120 mio. kroner i overtagelse af jord og bygninger fra Energi Midt samt ombygning af blandt andet energiselskabets eksisterende syv etages administrationsbygning.

Købet sker med henblik på udvikling af et 30.000 m2 stort byggeprojekt i det centrale Herning, og direktør Laurits Pedersen vurderer over for Børsen, at projektet kan løbe op i alt fra 350 til 800 mio. alt efter, hvad de kommende bygninger kommer til at huse:

- Det er en stor krans af nybyggeri, og alt skal formentlig ikke bygges på én gang. Men når det gælder anvendelse af området kan alt for mig være i spil. Foreløbig skal Energi Midt over en periode rømme sit lager parallelt med, at Herning Kommune gennemfører planprocedurerne, og samtidig er det lige nu svært at se, hvad der sker med eksempelvis de forskellige boligtyper, forklarer direktøren og fortsætter:

- Så vi får en periode til lige at overveje, hvad der skal ske. I hvert fald er det helt sikkert, at vi ikke bygger noget uden at vide, hvad der skal ind idet. Sådan arbejder vi ikke. Men jeg har da været lidt rundt og høremuligt interesserede, siger han.

Ifølge Børsen skal købet ses i lyset af, at Energi Midt ikke har været i stand til at udnytte al pladsen de senere år. Næste sommer flytter selskabets 50 medarbejdere således til nye lokaler øst for Herning.

C. C. Contractor hentede i sit seneste årsregnskab et overskud på 13,84 mio. kroner ud af en bruttofortjeneste på 31,76 mio.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093