23948sdkhjf

Byggerigigant har vind i sejlene

Skanska er kommet ud af årets tredje kvartal med et driftsresultat på knap 1,6 mia. svenske kroner. For årets første ni måneder har koncernen præsteret et driftsresultat, som ligger 244 mio. over sidste år.
I et netop offentliggjort regnskab for tredje kvartal kan Skanska melde om et driftsresultat på 4,013 mia. svenske kroner for årets første ni måneder, hvilket er 244 mio. mere end sidste år. Omsætningen er samtidig steget fra 100,4 til 104,6 mia. svenske kroner. For tredje kvartal alene er resultatet 1,589 mia. mod 1,571 mia. sidste år.

- Skanskas anlægsvirksomhed i Sverige, Polen, USA og Latinamerika har høje indtjeninger med marginer på mellem 5 og 6 %. Ordreindgangen er også bedre i tredje kvartal end i samme periode sidste år - det endda på trods af en aflyst ordre til 2,8 mia., samt at vi sidste år hentede to store kontrakter i tredje kvartal, siger koncernchef Johan Karlström.

På trods af fremgangen har Skanska dog også mærket effekten af den lave aktivitet i byggeriet. Således ligger koncernens samlede ordreindgang for årets første tre kvartaler 8 % under sidste år. Det er dog samtidig værd at bemærke, at tredje kvartal isoleret set har budt på en fremgang på 3 %.

Kilde: Skanska

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094