23948sdkhjf

Sjælsø nedjusterer markant

Det pressede ejendomsmarked tvinger Sjælsø Gruppen til at halvere forventningerne til årsresultatet.
Situationen på de finansielle markeder er forværret i løbet af 3. kvartal. Udviklingen tvinger nu ejendomsudvikleren Sjælsø Gruppen til at nedjustere forventningerne til årets resultat fra et plus på 500-700 mio. kroner til et resultat i størrelsesordenen 250-350 mio.

- Situationen på de finansielle markeder påvirker nu for alvor ejendomsmarkedet og gør det vanskeligt for en bred kreds af investorer at foretage og gennemføre investeringer i ejendomme. Der kræves således nu en betydelig egenfinansiering i ejendomsinvesteringer, forklarer ledelsen i en pressemeddelelse.

Flere projekter udskydes
Afgørende for nedjusteringen er, at Sjælsø har set sig nødsaget til at udskyde flere projekter til næste år, og budgetterede indtægter fra salg og leje realiseres derfor ikke i år. Som følge heraf har koncernen samtidig besluttet sig for at indstille et omfattende aktietilbagekøb, som blev indledt i 2007.

Ledelsen fastslår, at den kommende tid vil være præget af et øget fokus på afslutning af igangværende projekter med henblik på at frigøre likvider. Samtidig er der ”igangsat initiativer, der skal tilpasse og understøtte selskabets langsigtede kapacitet, drift og konkurrenceevne.”

Kilde: Sjælsø Gruppen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094