23948sdkhjf

Nyt system til kvalitetssikring i byggeriet

Dansk Byggeri har opdateret vejledningerne og eksemplerne på kvalitetssikring, så der nu findes et enkelt og let tilgængeligt system, som er praktisk anvendeligt for den virksomhed, der skal udføre kvalitetssikring.
Styring af arbejdsmiljøet planlægges og gennemføres i mange virksomheder i sammenhæng med kvalitetssikringen. Derfor har Dansk Byggeri sammentænkt styring af arbejdsmiljø med kvalitetssikringen til et samlet system med kvalitetssikring og styring af arbejdsmiljø.

Materialet, der kan ses på og downloades fra www.danskbyggeri.dk/kvalitet , omfatter:

Det opdaterede system er udarbejdet i samarbejde med Byggeriets Kvalitetskontrol ApS. Murersektionen i Dansk Byggeri har deltaget i udarbejdelsen af eksempler for murerfaget, og medlemsvirksomheder i Murersektionen har testet kvalitetssikringssystemet.

Videreudvikling
Flere sektioner i Dansk Byggeri har tilkendegivet, at de vil bidrage med fagspecifikke eksempler, som den enkelte virksomhed kan bruge ved planlægning og gennemførelse af kvalitetssikring indenfor de pågældende fagområder.

Træsektionen er ved at udarbejde eksempler for træområdet.

Informationsmøder
Dansk Byggeri har planlagt informationsmøder om det opdaterede system på følgende dage:

30. oktober 2008 i Glostrup
18. november 2008 i Aalborg
24. november 2008 i Glostrup
27. november 2008 i Næstved
02. december 2008 i Silkeborg
04. december 2008 i Århus
09. december 2008 i Kolding
09. december 2008 i Rønne

Tilmelding kan ske på: www.kursus.danskbyggeri.dk under "Aktiviteter i områder og regioner" (hvor kursusstederne også kan ses) eller ved telefonisk henvendelse på 8634 1811.

Kilde: Dansk Byggeri

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078