23948sdkhjf

Produktnyhed: Centertrappe med fleksible tilpasningsmuligheder

Nu er der åbnet helt nye muligheder for at få en let og elegant trappe ’skruet på plads’.
Timberman i Hadsund udvider sortimentet med en ny og fleksibel centertrappe, der kan opstilles og formes på et utal af måder og derfor tilpasses næsten enhver situation.

Trappen hedder Columna, der er latin og betyder rygrad. Og netop rygrad er meget betegnende for trappen, der er en centertrappe med kun én vange i midten. Denne konstruktion giver en ’luftig’ trappe, der virker let og elegant - uden at fylde ret meget visuelt.

Det helt nye ved Columna er, at den ikke blot kan reguleres på de enkelte trins højde, men også på dybden. Det betyder, at trappen kan få en hvilken som helst vinkel og således let og hurtigt kan tilpasses et eksisterende trappehul. Systemet giver samtidig valgmulighed mellem en kort, pladsbesparende trappe eller en længere og mere gangbar trappe.

Trinene kan leveres i bredder på både 74 og 90 centimeter, og Columna kan anvendes både som ligeløbs-, 1/4-svings- og 1/2-svingstrappe.

Columna er udformet i et meget let og elegant design og leveres med håndlister og massive trin i flere forskellige træsorter - i både lakeret og ubehandlet udførelse. Centervange og balustre er som standard sprøjtelakeret i en flot stålgrå farve, men kan leveres i flere forskellige farver tilpasset boligens øvrige interiør.

Columna-trappen kan ses på Timbermans hjemmeside: www.timberman.dk , hvor der også er mulighed for at tegne og designe trappen.

Kilde: Timberman

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094