23948sdkhjf

Cementproducent har ekspansionsplaner

Cembrit vil styrke sin position på de sydeuropæiske markeder og har indledt forhandlinger om overtagelse af en italiensk fabrik, der producerer tagprodukter.
Cembrit-koncernen - der tidligere gik under navnet Dansk Eternit - er på vej til at erhverve sig en bestemmende aktiepost i fabrikken Maranit i Poggie Renatico i Italien. Det oplyser Nordjyske.

Maranit-fabrikken fremstiller tagprodukter af metal og fibercement og har hidtil været en integreret del af den italienske koncern Finanziamenti Industriali. I august bestemte italienerne sig imidlertid for at spalte Maranits aktiviteter ud i en selvstændig enhed netop med henblik på at indgå i et joint venture-projekt med Cembrit. Parterne forventer, at forhandlingerne er afsluttet i løbet af kort tid.

Om Cembrit
Cembrit har hovedsæde i Aalborg og er Europas næststørste virksomhed inden for fibercementbaserede byggematerialer. Koncernen har datterselskaber i 14 lande, beskæftiger cirka 1100 medarbejdere og har en årlig omsætning på i nærheden af 1,5 mia. kroner. Cembrit er en del af FLSSmidth.

Kilde: Nordjyske

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079