23948sdkhjf

Ejendomsselskab med sorte tal på bundlinjen

Cervo Ejendomsselskab - der blandt andet udvikler og udlejer boliger i Odense - kan glæde sig over et overskud på 12 mio. kroner. Forventningerne til det kommende år er dog skruet en smule ned.
Det var en stolt Henning Borup Jacobsen, der forleden kunne offentliggøre et plus på 12 mio. kroner for regnskabsåret 2007/08 i sin virksomhed, Cervo Ejendomsselskab.

Trods modvinden i byggebranchen er det lykkedes firmaet at komme ud med skindet på næsen. En bedrift som i høj grad kan tilskrives en konservativ økonomisk styring:

- Vi driver vores virksomhed relativt konservativt uden opskrivning af vores anlægsportefølge. Vi har ikke brugt de store kreditfaciliteter, som vi kunne opnå, hvis vi ønskede det med henblik på at få en større og kraftigere vækst, siger Henning Borup Jacobsen til Fyens Stiftstidende.

Grundstammen i Cervo har i mange år blandt andet været opførelse og udlejning af rækkehusbebyggelse, men sidste år gik virksomheden i gang med at udstykke og udvikle 62 parcelhuse i Paaruphaven i Odense.

- Og vi har en række spændende boligprojekter og udstykninger under udvikling for årene 2009 til 2012 med attraktive beliggenheder i Odense, fortæller direktøren.

Kilde: Fyens Stiftstidende

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078