23948sdkhjf

DS-direktør vil holde på medarbejderne

DS Gruppen er kommet ud af det seneste regnskabsår med et plus på mere end 100 mio. kroner, men byggekrisen kan nu sætte indtjeningen under pres. Trods det satser direktøren på beskæftigelse og omsætning frem for at fokusere på indtjeningen.
DS Gruppen netop offentliggjorte regnskab for 2007/08 viser et overskud på lidt mere end 100 mio. kroner. Det er andet år i træk, at Hobro-virksomheden henter et stort millionoverskud, men direktør Svend Møller Hansen erkender, at byggekrisen kan gøre det vanskeligt at holde kadencen oppe:

- Vi har en flot ordrebeholdning og et sundt kundeklientel. Vi tror på det, men er også klar over, at vi vil få en lavere indtjening på byggesektoren. Vi har blandt andet et stort lager af stål, hvor priserne er faldet. Her har vi valgt at tage skraldet med det samme. Det kommer selvfølgelig til at koste. Jeg har det imidlertid sådan, at jeg hellere vil holde beskæftigelsen og omsætningen oppe, end at fokusere bevidstløst på indtjeningen, siger han til Erhvervsbladet og uddyber:

- Det handler også om at tackle nedgangstider offensivt og være indstillet på, at der skal kæmpes noget mere, end blot at fare til afskedigelser.

DS Gruppen omsatte i 2007/08 for 1,62 mia. kroner, hvilket altså resulterede i et overskud på 101,5 mio. Det er knap 25 mio. kroner bedre end sidste år, hvor overskuddet blev på 77 mio. ud af en nettoomsætning på 1,42 mia. kroner.

DS Gruppen består af moderselskabet DS Gruppen A/S samt 7 ordreproducerende datterselskaber i Danmark og et salgsselskab i Tyskland.

Kilde: Erhvervsbladet

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078