23948sdkhjf

Produktnyhed: Trolley letter vinduesmonteringen

Tidligere har vinduesmontering været lig med 2-mandsarbejde, samt tunge og besværlige løft. Spangkilde Teknik har nu løsningen til at lette arbejdsgangen på byggepladsen.
Med udviklingen af den nye vinduesløfter - ”VinduesTrolley” - introduceres fremtidens hjælpemiddel til vinduesmonteringen, der netop nu sælges ved Dorch Danola.

VinduesTrolley er en ergonomisk og brugervenlig vinduesløfter, der gør det nemt at transportere og montere vinduer. Vinduesløfteren muliggør at hente vinduet på leveringsstedet, og derfra transportere vinduet sikkert og komfortabelt til monteringsstedet.

Vinduesløfterens konstruktion med to solide hjul gør den velegnet til at transportere over ujævne byggepladser, samt nem at rejse lodret til monteringen. Herefter hæves vinduet, vha. kædetrækket, op i monteringshøjden. De to medfølgende specialudviklede monteringsbøjler anbringes på væggen, hvorefter vinduet kan skydes på plads af én mand. Monteringsbøjlerne bringes vandret ved hjælp af to stilleskruer, hvorefter vinduet fastgøres, og bøjlerne atter kan fjernes.

VinduesTrolleyen klarer vinduer op til 90 kg. Kædetræksfunktionen kan løfte vinduet op i 130 cm, hvilket betyder vinduet anbringes i en ønskværdig arbejdshøjde. VinduesTrolleyen er konstrueret til at klare vinduer op til 130 x 130 cm. Desuden kan Trolleyen lægges ned, og bliver dermed, med sin højde på 87 cm, til et unikt arbejdsbord.

Læs mere på Dorch Danolas hjemmeside

Kilde: Dorch Danola

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078