23948sdkhjf

Arkitektfirma høster international hæder

Schmidt Hammer Lassen er nomineret i kategorien for sportsbyggeri på World Architecture Festival i Barcelona for sit spændende idrætscenter i Birkerød.
Når World Architecture Festival (WAF) i næste uge løber af stablen i Barcelona, vil man blandt de nominerede til kategorien ”Sport” finde danske Schmidt Hammer Lassen.

Arkitektfirmaet er nemlig indstillet til den eftertragtede pris på baggrund af sit multifunktionelle idræts- og aktivitetscenter i Birkerød. Birkerød-projektet skal her konkurrere med internationale sværvægtere som Foster and Partners, Arup Associates and PTW Architects.

Vinderen vil på festivalens sidste dag være med i opløbet til den prestigefyldte pris "World Building of the Year".

Birkerød Idrætscenter modtog for nyligt Rudersdal Kommunes Arkitekturpris. Her fik byggeriet følgende kommentar med på vejen:

- Et enigt bedømmelsesudvalg har blandt de mange nybygninger, tilbygninger og renoveringer valgt at tildele Rudersdal Kommunes arkitekturpris til Birkerød Idrætscenter på grund af den unikke arkitektur bygningen har, ved ikke at ligne en anden idrætsbygning, men idet den gennem sin stilrene form giver begrebet idrætscenter en helt anden dimension.

Kilde: Schmidt Hammer Lassen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078