23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder i byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Carlo Lorentzen Byg A/S
Carlo Rialff Steen Lorentzen er tiltrådt som formand for bestyrelsen, hvor han afløser Knuth Frederiksen, som fremover fungerer som menigt bestyrelsesmedlem. Ny i bestyrelsen er desuden Mogens Muff, der samtidig indtræder i direktionen på bekostning af Carlo Rialff Steen Lorentzen.

Gycom Danmark A/S
Johnny Marchmann, 38 år, er tiltrådt som ny administrerende direktør. Han kommer fra en stilling som salgs- og marketingchef hos Servodan A/S. Johnny Marchmann får det overordnede ansvar for udbygningen af Gycom Danmarks to primære forretningsområder - industriel-automation og bygningsautomation.

Huscompagniet A/S
Huscompagniet A/S - der er en fusion af FM Frøkjær og Interbyg - har ansat Søren Hansen som udviklingsdirektør for køb og udvikling af byggegrunde. Han kommer fra en stilling som projektdirektør i NCC Construction Danmark.

Intra Juvel
John Holm, 35 år, er udnævnt til salgschef. John Holm har været ansat i Intra Juvel i seks år først som ekstern konsulent og derefter som key account manager på bordpladeproducenter og køkkenkæder.

Også Carina Poulsen, 28 år, er blevet udnævnt til salgschef. Hun har det seneste halvandet år været VVS-ansvarlig for Danmark. Carina Poulsen kommer fra en stilling inden for salg og marketing med speciale i VVS hos Brødrene A & O Johansen A/S.

Kompan A/S
Kompan A/S har ansat Birgitte Hausted, 40 år, som senior portfolio manager. Birgitte Hausted kommer fra en stilling som global kategorichef hos Arla Foods og skal være ansvarlig for Kompans product management.

Niras
Niras har udnævnt teknikumingeniør Bent Jensen som projektchef i Byggeri Herning, hvor han har været ansat siden 2005. Bent Jensens ekspertise er bygherrerådgivning, projektering af VVS og ventilation og vedligeholdelsesplaner samt energi og indeklima.

Samtidig er Jens-Eduard Schønfeldt er udnævnt til projektchef hos Byggeri Esbjerg, hvor han skal arbejde med bygherrerådgivning, projektledelse samt projektering af bærende konstruktioner, kloak, vvs og ventilation.

Icopal
Søren Drewsen, 42 år, er udnævnt til administrerende direktør for Icopal Danmark. Han begyndte som markedsdirektør i virksomheden i 2003 og har tidligere været direktør i Bording, markedschef i Q8 samt konsulent i Accenture.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094