23948sdkhjf

Arkitekter finder inspiration i industriens gamle haller

TNT Arkitekter har lukket sine afdelinger i København og Roskilde og i stedet slået sig ned i Valby, hvor et tidligere industrikvarter er under hastig forvandling. Her har TNT formået at sætte sit tydelige præg på udviklingen, og kreativiteten blomstrer i de unikke omgivelser.
Den tidligere FLSmidth-grund i Valby er med hastige skridt på vej til at forvandle sig til et attraktivt erhvervs- og boligområde.

Blandt de nye beboere finder man Tage Nielsens Tegnestue, der nok er bedre kendt under det mere ’sprængfarlige’ navn - TNT Arkitekter.

- Her er plads, lys og luft og ikke mindst højt til loftet for den samlede tegnestues kreative udfoldelse, forklarer arkitekt og partner, Søren Juel, der er begejstret for de nye omgivelser.

Spændende og kontrastfyldt
Omdannelse af den 115.000 m2 store tidligere industrigrund er et spændende og kontrastfyldt projekt.

De nye, moderne konstruktioner optræder side om side med de oprindelige de oprindelige industribygninger, hvor TNT har fået base i den tidligere fræsehal.

Bygningen er en af de første hel-renoverede industrihaller på grunden, og TNT har selv stået for såvel konceptskitsering som projektering af den ca. 2.500 m2 store hal, der også rummer plads til 2 ingeniørfirmaer.

Naboskabet har i øvrigt allerede kastet de første synergier af sig. Således har virksomhederne iværksat de første fælles opgaver og afholdt flere faglige arrangementer.

Masser af opgaver
Ifølge Søren Juel har kreativiteten fået ny næring i de storslåede rumforløb. Inspiration er der også god brug for i disse tider, hvor den 61 år gamle arkitektvirksomhed har masser af spændende projekter i huset.

Blandt andet står TNT bag den såkaldte ”Finger C”-udvidelse i Københavns Lufthavn, og det kommende rådhus i Roskilde er også et resultat af tegnestuens arbejde.

TNTs nye domicil i Valby indvies officielt ved en reception den 23. oktober.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109