23948sdkhjf

Vækst og positiv stemning på München-messe

Den tyske Expo-messe rundede 42.000 besøgende - heraf 17.500 virksomhedsrepræsentanter - og størsteparten af udstillerne drager hjem med nyvunden optimisme.
77 lande var repræsenteret, da 42.000 mennesker i den forgangne uge lagde vejen forbi den 11. udgave af Expo Real i München.

Årets besøgstal er 3.000 højere end sidste år, og arrangørerne ser det som et soleklart bevis på, at messen er blevet seriøst mødested for en stor del af den europæiske byggebranche:

- Tallene viser, at selv - ja, måske endda især - i tider med usikre markeder er der behov for et forum, der giver mulighed for at analysere situationen og skabe perspektiver for fremtiden, siger Eugen Egetenmeir, bestyrelsesmedlem hos Messe München.

I alt 1.856 virksomheder - heraf godt 25 % udenlandske - udstillede på messens 74.000 m2, og af de internationale udstillere var Rusland den bedst repræsenterede med 62 stande:

- Vi er repræsenteret på mange messer, men for os er Expo Real én af de bedste platforme til præsentation af nye projekter. Derfor er vi så aktive her, forklarer Moskvas borgmester, Yuri Luzhkov.

Værdifulde idéer med hjem
Flere end 100 events fandt sted i løbet af de tre dage og gav grobund for flere diskussioner om udviklingen på tværs af de involverede landes ejendomsmarkeder. Flere virksomheder fik således attachemappen godt fyldt med værdifulde idéer til, hvordan man agerer ud fra den nuværende situation og vender den aktuelle krisestemning.

Endelig gav messen mulighed for at blive introduceret til stærkt voksende markeder som Ukraine, Rumænien, Bulgarien, Serbien og Kasakhstan.

Expo Real afholdes i 2009 i dagene 5-7. oktober.

Kilde: Expo Real München

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078