23948sdkhjf

Expo-messe booster marked for erhvervsejendomme

Expo Real løber i disse dage af stablen i München, og mange nye kontakter er knyttet på kryds og tværs. Det kan give markedet for erhvervsejendomme et skub fremad.
Expo Real afholdes netop nu for 10. gang i München, og når det hele afsluttes i aften, vil op mod 40.000 deltagere have været forbi messen og de knap 2000 udstillere.

Blandt de danske deltagere finder vi virksomheden Colliers Hans Vestergaard:

- Det er sjette gang, vi deltager, og specielt i en tid, hvor økonomien ikke mere buldrer derudad, har messen en vigtig betydning for markedet. Også fordi det er en regulær arbejdsmesse - og et sted hvor hele kompetencen samles, siger Claus Heinrich Hansen til Børsen.

Markedet på vej mod normalt niveau
Claus Heinrich Hansen er international investment director for virksomheden i Tyskland, og han vurderer, at markedet er ved at nærme sig niveauet fra før overophedningen i 2006/07.

Han mener, at markedet nu i højere grad begunstiger de dygtige købmænd, og for dem er Expo en god mulighed for at knytte kontakter på tværs af landegrænser. Ifølge Claus Heinrich Hansen er der således stadig gang i ejendomsmarkedet - blot i et lidt lavere tempo.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078