23948sdkhjf

Avis regnede forkert i sag om grundsalg

Nordjyske Stiftstidende glemte at indregne udgifter til byggeklargøring, da den hævdede, at A. Enggaard havde købt en havnegrund i Aalborg til 500 mio. under markedsværdien. Samtidig dropper EU at gå ind i sagen.
Sagen om Aalborg Kommunes salg af et 75.000 m2 stort havneareal til storentreprenøren A. Enggaard bliver alligevel ikke et anliggende for EU-kommissionen.

EU-parlamentariker Christian Rovsing (K) gik ellers ind i sagen, da det kom frem, at grunden hverken var blevet vurderet af en ejendomsmægler eller havde været i EU-udbud. Efter at have set sagen efter i sømmene, har Rovsing nu besluttet sig ikke at foretage sig yderligere:

- De oplysninger, jeg i dag er i besiddelse af, giver mig ikke grund til at tro, at Europa Kommissionen vil tage sagen op endsige mene, at der er noget at kritisere ud fra gældende EU-lovgivning, siger han ifølge P4 Nordjylland.

Nordjyske beklager regnefejl
Det var Nordjyske Stiftstidende, der startede lavinen ved at proklamere, at A. Enggaard havde fået grunden til spotpris.

Avisen havde oplysningerne fra en uafhængig vurderingsekspert, men nu erkender Nordjyske, at man simpelthen havde regnet forkert.

Avisen havde således glemt at indregne de store udgifter, som Enggaard får med at klargøre området til kommende byggeprojekter. Entreprenøren har investeret i grunden med henblik på videresalg og regner selv med at komme ud med et overskud på mellem 30 og 60 mio. kroner.

Læs mere om sagen her:
EU ind i sag om grundsalg

Kilde: P4 Nordjylland

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094