23948sdkhjf

Gør-det-selv ventilation

To ingeniører fra Sæby har oprettet landets første firma, der kombinerer salg af ventilationsløsninger via nettet med gør-det-selv-løsninger.
Der er tale om virksomheden Nordisk Villa Ventilation, der satser på, at danskerne er med på idéen om et bedre indeklima.

- De fleste danskere opholder sig inden døre 80 % af tiden, og det stiller store krav til indeklimaet. Desuden lider flere og flere af astma og allergi. Derfor tror vi på, at der er interesse for en løsning, som gør det nemt og bekvemt at installere ventilationsanlæg i private hjem, siger Tina Christensen, der har startet firmaet sammen med Jens Mølgaard.

Kunderne kan nemt og bekvemt bestille deres ventilationsanlæg over nettet, og de kan spare penge ved at vælge en gør-det-selv-løsning. Men man kan også bestille uden om nettet og uden at skulle deltage helt eller delvist i monteringen.

- Prisen for et typisk anlæg vil normalt ligge mellem 40.000 og 60.000 kroner afhængigt af køberens egen indsats, oplyser Tina Christensen til Nordjyske.

Anlæggene er bygget op på en sådan måde, at de sender frisk luft ind i husets rum og suger den brugte luft ud. Varmen genbruges uden at blande den friske luft med den brugte.

Kilde: Nordjyske Stiftstidende

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094