23948sdkhjf

Stilladsudlejer udvider med ny afdeling

Helge Frandsen A/S trodser alle profetier om recession og udvider forretningen med en ny stilladsafdeling i Kolding. Firmaet dækker nu hele Jylland og Fyn.
Helge Frandsen A/S har siden 1992 udlejet stilladser og lifte fra sine to afdelinger i Horsens og Vejle. Som følge øget aktivitet i region syd, etablerer virksomheden nu en ny stilladsafdeling i Kolding.

- I Helge Frandsen A/S har vi fortsat tillid til, at der vil være nok at lave trods nedgang i byggebranchen. Erfaringen viser fra tidligere nedgangsperioder, at der trods en opbremsning i nybyggeri af enfamiliehuse fortsat er masser af renoveringsopgaver og industribyggeri, forklarer virksomheden.

Som daglig leder af den nye afdeling i Kolding har Helge Frandsen ansat Søren Jensen, der som konduktør har mere end 12 års erfaring fra virksomhedens afdeling i Vejle.

Om Helge Frandsen A/S
Helge Frandsen har hovedsæde i Hornsyld mellem Horsens og Vejle. Her har virksomheden blandt andet base for salgsaktiviteter, tekniske afdeling og administration.

Afdelingerne i Horsens, Vejle og Kolding tager sig af udlejning af stillads, lifte og vinteroverdækning. Endelig forsyner salgskontoret i Virum det sjællandske område med telthaller, stålhaller og industrivarme.

Kilde: Helge Frandsen A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125