23948sdkhjf

Københavns største hotelkæde bygger tre nye hoteller

I 2011 vil et omfattende kongres- og konferencecenter på i alt 70.000 m2 stå klar Kalvebod Brygge. Det er Arp-Hansen Hotel Group, der står bag byggeriet, som blandt andet omfatter tre hoteller med en kapacitet på i alt 1300 sengepladser.
Næste efterår vil første etape af et 70.000 m2 stort kongres- og konferencecenter være opført på Kalvebod Brygge i København.

Bag byggeriet står Arp-Hansen Hotel Group A/S, der - med sine ni hoteller - er hovedstandens største hotelkæde. Når byggeriet i 2011 står færdigt, vil kæden råde over 12 hoteller med i alt cirka 3000 sengepladser.

At Arp-Hansen har valgt at sprede kapaciteten på tre hoteller skyldes ifølge Børsen, at man vil have mulighed for at henvende sig til så mange kundegrupper som muligt.

Således bliver det første hotel - Wakeup Copenhagen - forsynet med to stjerner plus, mens det andet – Tivoli Hotel - vil få et niveau, der svarer til et fire-stjernet hotel. Det tredje koncept er endnu ikke helt på plads, men efter planen skal det hele stå færdigt i 2011.

Det omfattende projekt på kalvebod Brygge - der er tegnet af Kim Utzon - vil komme til at koste mellem én og halvanden milliard kroner.

Illustration: Kim Utzon Arkitekter

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093