23948sdkhjf

Ejendomsudvikler: Dyre adresser igen attraktive

Ifølge administrerende direktør hos Oskar Jensen Gruppen A/S - Henrik Wessmann Jensen - er de københavnske virksomheder igen begyndt at søge mod hovedstadens attraktive kvarterer. Især byggerier med historie og sjæl er i høj kurs.
En gammel industribygning på Østerbro i København gennemgår i øjeblikket en forvandling, der skal omdanne den til godt 14.500 m2 topmoderne kontorfaciliteter.

Bag projektet står ejendomsudviklingsselskabet Oskar Jensen Gruppen A/S, der er ekspert i netop den slags projekter. Byggeriet skal stå færdigt i begyndelsen af 2009, og samtlige kvadratmeter er stort set udlejet. Ifølge direktør Henrik Wessmann Jensen er det ikke noget særsyn:

- Efterspørgslen på moderne kontorlokaler i historiske bygninger er stor. Mange virksomheder går ikke bare efter det nødvendige areal på en god beliggenhed. De ønsker at bo i omgivelser, der inspirerer medarbejderne, har den rette atmosfære, og som har en historie bag sig. Sådanne ejendomme, som der bliver færre og færre af, vil også fremover stå i meget høj kurs, siger han til Erhvervsbladet.

Han påpeger, at efterspørgslen på kontorlokaler på attraktive adresser i det indre København igen er på vej op, og det kan aflæses i priserne:

- I dag betaler man mere i husleje på Østerbro, end man gjorde for et år siden, fastslår han og bekræftes af Erhvervsbladet, der i en rundspørge hos de københavnske erhvervsmæglere har fået tilsvarende meldinger.

Kilde: Erhvervsbladet

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094