23948sdkhjf

Bauhaus åbner Vendsyssels største byggevarehus

60.000 produkter fordelt over 13.000 m2 udgør Bauhaus’ nye varehus i Hjørring, der åbner 2. oktober.
Når Bauhaus slår dørene op på Frederikshavnsvej 2. oktober i Hjørring er det med fuld bemanding og et komplet vareudbud på mere end 60.000 forskellige produkter. Byggevarehuset vil have alt til hus, have, værksted og gør-det-selv-folkets mange store og små projekter.

- Vi har oplevet en stor interesse fra lokalsamfundet. Leverandører har henvendt sig selv, og det har vores nyansatte medarbejdere også gjort i stor stil. Vi har modtaget overvældende mange ansøgninger, blandt andet i kraft af vores samarbejde med Jobcenter Hjørring. Det hele er faktisk gået overraskende nemt, set i forhold til, at vi nu har opbygget Nordjyllands største byggevarehus på ganske få måneder," siger varehuschef Per Knudsen.

De nye bygninger byder blandt andet på en stor drive-in tømmerhandel, hvor der er nem adgang for at mange kunder samtidigt kan hente tungere varer som tømmer, fliser og meget andet.

Også på vej til Viborg
Bauhaus åbner i Hjørring sit 14. varehus i Danmark, mens endnu et er på vej i Hillerød. Meget tyder desuden på, at Viborg kan blive det 16. i rækken. I hvert fald godkendte Viborg Byråd forleden lokalplanen for det område, hvor Bauhaus planlægger at åbne en forretning på op til 15.000 m2.

Kilde: Bauhaus

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127