23948sdkhjf

Ejendomsselskaber krakket med milliongæld

To vejlensiske ejendomsselskaber er gået konkurs med en gæld på 695 mio. kroner. Kreditorer står til at miste store beløb.
De to ejendomsselskaber Midtcom A/S og Midtcom Erhverv A/S er gået konkurs og skylder 695 mio. kroner væk. Det oplyser Vejle Amts Folkeblad. Ifølge kuratorerne er de største kreditorer EBH Bank og SKAT, der har henholdsvis cirka 75 og 12 mio. kroner til gode.

Det er yderst tvivlsomt, om kreditorerne kan få pengene hjem. De to selskabers ejendomme har nemlig kun en bogført værdi på 550 mio. kroner.

- Konkursen kommer efter en begæring fra Skat. På mødet i skifteretten oplyste Midtcom-selskaberne, at de skylder EBH Bank 75 mio. kr. Og Skats krav i de to selskaber er på henholdsvis 2,5 og 9,2 mio. kr. Gældsbeløbet er dog større. For vi skal først i gang med at skrive orienterende breve til andre kreditorer i selskaberne nu, siger advokatfuldmægtig Cathrine Wollenberg Zittan til avisen.

Midtcom-selskaberne ejes af erhvervsmanden Morten Ibs holdingselskab Midtbo Holding ApS og forretningspartneren Klaus Hansens selskab Compass Gruppen.

Kilde: Vejle Amts Folkeblad

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078