23948sdkhjf

Blandede fremtidsudsigter hos betongigant

Betonkoncernen Spæncom kom ud af regnskabsåret med et plus på 72,3 mio. kroner efter skat. Stigende omkostninger gør, at koncernen ikke regner med helt at kunne holde takterne i det kommende år.
Spæncom A/S offentliggjorde tirsdag sit årsregnskab, der fremviste et overskud efter skat på 72,3 mio. kroner ud af en omsætning på 875,6 mio. Overskuddet er 54,2 mio. lavere end sidste år, hvor omsætningen nåede lige over 800 mio.

Spæncom betragter resultatet som ”meget tilfredsstillende” og som et resultat af, at virksomheden har evnet at profitere af en stærk profil inden for industrielt byggeri, der generelt har haft bedre vilkår end boligbyggeriet.

Spæncom forventer at holde omsætningen i regnskabsåret 2008/09, men stigende omkostninger vil gøre et indhug i overskuddet:

- På baggrund af en tilfredsstillende ordrebeholdning ved årets indgang, og baseret på forventninger om fortsat god aktivitet - særligt indenfor industribyggeri - forventes der en omsætning for regnskabsårets 2008/09 på niveau med 2007/08. Grundet stigende omkostninger, der ikke i fuldt omfang forventes at kunne hentes dækning for i selskabets prissætning, er det forventningen, at koncernens resultat før skat og renter vil blive et tilfredsstillende resultat, dog lavere end realiseret i regnskabsåret 2007/08, skriver Spæncom i sin årsrapport.

Kilde: Spæncom A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187