23948sdkhjf

Ingen krisestemning på boligmesse

Knap 18.000 lagde vejen forbi boligmessen i Herning, hvor særligt køkken og bad blev et tilløbsstykke.
Søndag aften sluttede Danmarks største boligmesse, Boligdrømme for Alle, med 260 udstillere i Messecenter Herning, og efter tre dage havde i alt 17.474 besøgt boligmessen i Herning.

- Det har været tre dage med glade gæster og tilfredse udstillere. Det er især glædeligt, at Boligdrømme for Alle har trukket besøgende til fra hele landet.

- Danskernes interesse for bolig er stadig høj, og det er kommet som en glædelig overraskelse for mange af udstillerne, at der i messedagene blev indgået mange købsaftaler på udstyr til boligen og haven, siger Georg Sørensen, administrerende direktør hos messecentret.

Køkkener stadig et hit
Især det store område med køkken og bad trak godt i de besøgende og skabte kø hos de 56 udstillere, der fordelte sig på 6.000 m2 med alt nyt til køkken og bad:

- Det kan godt være, at medierne og eksperterne taler om krise, men det har der i hvert fald ikke været de seneste tre dage på boligmessen i Herning. Vi har allerede solgt vores demokøkken til knap en halv mio. kroner, og vi har fået rigtig mange nye kunder fra hele landet - lige fra Tølløse til Ølgod og Skagen, fortæller Torben Nielsen, Indehaver af Multiform.

Samme positive melding lyder fra blandt andet HTH køkken, Kvik, Invita, Skousen og Electrolux:

- Det er første gang, vi er med på Boligmessen, og det er gået over al forventning. Vi har haft forrygende travlt. Folk har stået i kø hos os, og det har været et købelystent publikum, fortæller produktchef Anders Johansen, Electrolux.

Kilde: Messecenter Herning

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078