23948sdkhjf

Würth får kvalitets- og miljøcertifikat

Efter en vellykket audit uden anmærkninger er Würth Danmark A/S blevet certificeret efter ISO-standarderne 9001 og 14001.
Den norske certificeringsvirksomhed Veritas gennemførte i juni en certificeringsaudit hos Würth Danmark A/S. Ved auditten blev Würths kvalitetsstyringssystem og miljøstyringssystem bedømt og godkendt uden anmærkninger eller afvigelser. Dermed har Würth Danmark A/S opnået certificering efter de internationalt godkendte standarder DS/EN ISO 9001 og 14001.

Et godt værktøj
Med certificeringen, der skal fornyes hvert år, ønsker Würth Danmark at signalere en kontinuerlig forpligtelse over for kunder, forretningsforbindelser og det omgivende samfund. Desuden viser ISO-standardiseringen, at Würth Danmark er en virksomhed, der lever op til de gældende internationale krav inden for miljø, kvalitet og ledelse:

- Med certificeringen af kvalitetsledelsessystemet har vi nu fået et godt værktøj til konstant at forbedre vores processer til fordel for både vores medarbejdere og vores kunder, siger den ansvarlige for projektet, Lars Todbjerg fra Würth Danmark.

Styr på miljøet
Med miljøcertifikatet har Würth Danmark forpligtet sig til fremover konstant at bidrage til en reduktion af udslippet af CO2 og til jævnligt at vedligeholde og forbedre sine miljøforanstaltninger med henblik på at undgå utilsigtede påvirkninger af miljøet. Samtidig dokumenterer certifikatet, at Würth Danmark er tilsluttet en myndighedsgodkendt affaldsordning.

Kilde: Würth Danmark A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093