23948sdkhjf

Gigantisk glaspyramide til Paris

Det verdensberømte schweiziske arkitektfirma, Herzog and de Meuron, har tegnet et enormt pyramideformet glasbyggeri, som nu skal opføres i Paris.
Eiffeltårnet vil fremover få kamp om opmærksomheden i den parisiske skyline. Herzog and de Meuron - der blandt andet har stået bag det olympiske stadion i Beijing - har tegnet et imponerende pyramideformet glasbyggeri, som kommer til at skyde mere end 200 meter op i vejret.

Montparnassetårnet på 210 meter er pt. den næsthøjeste bygning i den indre by efter Eiffeltårnet, og det oplyses, at det nye byggeri - der får navnet ”Le Project Triangle” - vil blive omtrent lige så højt.

Herzog and de Meurons pyramide opføres ved Parc des Expositions, der ligger i Porte de Versailles i Paris’ sydvestlige udkant.

Byggeriet ventes at stå færdigt i 2012, og til den tid vil det huse kontorer, konferencecenter samt et hotel med 400 sengepladser.

I mere end tre årtier har det i Paris været forbudt at bygge højere end 37 meter. Det forbud blev ophævet i juli og har altså banet vejen for glaspyramiden.

Kilde: World Architecture News

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078