23948sdkhjf

Ny projektdatabase for OPS-projekter

Ny projektdatabase skal sætte fokus på samarbejder mellem private og offentlige aktører i byggeriet.
Erhvervs- og Byggestyrelsen har udarbejdet en projektdatabase, hvor du kan læse om en række spændende offentlig-private samarbejdsprojekter inden for byggeriet. I databasen deler kommunerne ud af deres erfaringer med de nye samarbejdsformer.

Databasen skal fungere som inspiration til kommuner og andre interesserede, der ønsker at vide mere om konkrete OPS-projekter i Danmark. Gennem de forskellige OPS-projekter kan du blandt andet læse om de innovative løsninger, som de nye samarbejdsformer giver mulighed for. Desuden kan du få inspiration til nye OPS-projekter.

De kommunale OPS-projekter i databasen har alle modtaget økonomisk støtte og vejledning fra Erhvervs- og Byggestyrelsen til at afprøve de nye samarbejdsformer. Nogle af projekterne er afsluttet, mens andre er undervejs. Databasen vil løbende blive opdateret som projekterne skrider frem.

Udover beskrivelserne af de enkelte projekter indeholder databasen også en række relevant materiale fra projekterne. Du kan bl.a. finde eksempler på OPS-kontrakter og udbudsmateriale. Kommunerne giver derudover en række gode råd i forhold til de forskellige stadier i et OPS-forløb.

Læs mere om databasen her

Kilde: Erhvervs- og Byggestyrelsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078