23948sdkhjf

Ingeniørfirma udvider med ny afdeling

Henrik Larsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S har de senere år sat miljørigtigt byggeri øverst på dagsordenen. Nu styrker virksomheden sin position gennem etablering af en ny afdeling i Hillerød.
I august åbnede Henrik Larsen Rådgivende Ingeniørfirma nyt kontor i Hillerød. Frederiksberg-virksomheden, der fungerer som rådgiver for byggebranchen, vil på den måde imødekomme den stigende mængde kunder i og omkring Hillerød.

Ingeniørfirmaet har de senere haft en stigende mængde opgaver inden for blandt andet energiledelse, energimærkning og energistyring. Udviklingen har ført til, at 11 af Henrik Larsens 30 medarbejdere i dag har sin primære beskæftigelse på området:

- Miljørigtigt byggeri, sund fornuft og byggeteknisk kvalitet hører sammen. Et byggeprojekts miljøpåvirkninger bør vurderes over hele projektets levetid, og det er vores mål at søge efter de miljømæssigt bedste løsninger allerede i projektets første faser, lyder det fra Henrik Larsen.

For øjeblikket er Henrik Larsen blandt andet involveret i København Universitets højt profilerede projekt - Green Lighthouse - hvor målet er at skabe en ny CO2-neutral bygning.

Kilde: Henrik Larsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078