23948sdkhjf

Ny drive-in trælast til århusianerne

Silvan har solgt sin nuværende grund i Skejby til IKEA og flytter til en ny grund i området. Til næste år åbner byggemarkedskæden en stor butik med blandt andet en drive-in trælast.
Fra efteråret 2009 kan såvel håndværkere som privatpersoner i Århus og omegn købe ind i et nyt og moderne Silvan-varehus nord for byen. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Silvan og projektudviklingsgruppen Sjælsø har solgt den nuværende Silvan-grund til IKEA, som fremover vil råde over en grund på i omegnen af 51.200 m2. Silvan rykker i stedet 100 meter opad vejen, hvor et 5000 m2 stort varehus bliver opført:

- Vi har oplevet en fantastisk udvikling og på grund af den store succes, vil vi nu tilbyde vores kunder en endnu større, og super flot, butik, siger administrerende direktør i Silvan, Freddy Lauridsen.

Om Silvan
Det første SILVAN byggemarked i Danmark åbnede i Slagelse i 1968. SILVAN er - med sine 40 butikker og 11 i Sverige - én af Nordens største forhandlere til private på gør-det-selv markedet. SILVAN er en del af DT Group A/S, som er Nordens førende forhandler og distributør af byggematerialer. Koncernen har mere end 250 forretninger i Danmark, Sverige, Norge og Finland samt indkøbskontorer i Litauen og Kina.

Kilde: Silvan

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094