23948sdkhjf

Teknikentreprenør fortsætter ekspansion

Teknik- og servicevirksomheden YIT A/S køber Gerdes & Wesenberg i Fredericia. YIT kommer dermed et stort skridt nærmere målet om at blive landsdækkende på VVS-området.
Med virkning fra 1. oktober overtager YIT i Danmark aktiviteterne og alle 40 ansatte i den Fredericia-baserede VVS-virksomhed, Gerdes & Wesenberg. Købet kommer i kølvandet på opkøbet af Monies & Andersens sidste efterår.

- Købet af Gerdes & Wesenberg er et naturligt skridt i vores strategi om at styrke VVS-området. Vi er i dag blandt landets ledende teknikentreprenører, og med akkvisitionen styrker vi den position. Sammen med vores eksisterende kompetencer inden for el og ventilation står vi med en stærk profil til at løse kombinerede teknikentrepriser, forklarer adm. direktør, Leo G. Sørensen.

Også fra Gerdes & Wesenbergs side er der store forventninger til fremtiden som en del af YIT.

- Med el, ventilation og VVS under samme tag opstår der en række synergieffekter, der er til gavn for vores kunder, da de fremover får adgang til en bredere servicering på deres anlæg fra én og samme leverandør, forklarer indehaver Jacob Gerdes.

I en overgangsperiode bevarer Gerdes & Wesenberg sit navn i samspil med YIT-navnet, ligesom YIT’s nye VVS-afdeling i første omgang fortsat vil være placeret på Gerdes & Wesenbergs adresse.

Om YIT
YIT A/S er en af Danmarks førende teknikentreprenør-, installations- og servicevirksomheder med over 1.300 ansatte. Målet er at blive landsdækkende på vvs-området inden udgangen af 2009, og virksomheden satser på, at vvs-divisionen til den tid vil beskæftige i omegnen af 300 medarbejdere.

YIT i Danmark er et datterselskab af den nordeuropæiske koncern YIT Corporation, som har aktiviteter i Norden, Baltikum og Rusland samt Tyskland, Østrig, Polen, Tjekkiet, Ungarn og Rumænien.

Kilde: YIT A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094