23948sdkhjf

Konstruktørernes Dag skal skærpe internationalt fokus

25. oktober sætter konstruktørforeningen fokus på innovation og nye, internationale samarbejder i dansk og europæisk byggeri.
Dansk og europæisk byggeri står i en brydningsfase på grund af blandt andet et stærkt international fokus, etablering af nye internationale samarbejder og omfattende opgradering af viden og kompetencer. Der blæser med andre ord nye vinde, og det medfører opbrud af byggeriets traditionelle faggrænser.

Paradoksalt nok står det samtidig klart, at forskellige regelsæt, sproglige barrierer og uddannelsesmæssige traditioner i vidt omfang lægger hindringer for byggeriets fri konkurrence og bevægelighed i Europa. Der eksisterer derfor et akut behov for harmonisering af vilkårene på tværs af grænserne.

Alt dette er afsættet, når Konstruktørforeningen under overskriften Fælles sprog - Fælles mål lørdag den 24. oktober blænder op for Konstruktørens Dag. Her vil der være prisoverrækkelse samt indlæg fra internationale og danske eksperter. De vil - med baggrund i egne praktiske erfaringer - stille skarpt på de nye krav og vilkår, der præger byggeriet både herhjemme og ude i verden.

Konstruktørernes Dag løber af stablen den 25. oktober. Detaljeret program for dagen offentliggøres på et senere tidspunkt.

Læs mere på konstruktørforeningens hjemmeside

Kilde: Konstruktørforeningen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.485