23948sdkhjf

Polen kan være en attraktiv investering

Polen er i øjeblikket inde i en vækstperiode, der ikke i samme grad synes skæmmet af den negative udvikling, som i øjeblikket præger den vestlige økonomi. Det skaber gunstige forhold for investeringer.
Med sin indtræden i EU i 2004 er Polen stadig er som et barn af det nye Vesten. Den polske industri kører på højtryk og ejendomsmarkedet er i vækst. Der er fortsat lave priser og et lavt omkostningsniveau, en stærk valuta, og en befolkning der vil frem.

Fra gammel tid er der et forholdsvis højt renteniveau, men med en faldende tendens. Interessen for lån er stigende, idet polakkerne først nu ved at vænne sig til at benytte kreditforeningslån til boligfinansiering.

Alle disse forhold synes at vidne om, at Polen er inde i en væksttrend, der har til formål at skabe en tilpasning til den vestlige økonomi.

- Det er stadig muligt at foretage gode, men også sikre investeringer i Polen.

Det mener Michael Rylander Christensen fra Invest Poland Sp. Z.o.o. Firmaet har gennem de sidste 5-6 år opkøbt en del jord ved den polske Østersøkyst i området omkring det populære Darlowo, ca. 180 kilometer fra den tyske grænse.

Her opføres netop nu en række luksusprojekter med ferieboliger, og Michael Rylander Christensen fortæller, at der er stor interesse for de karakteristiske træhuse.

Kilde: Invest Poland

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11