23948sdkhjf

Byggeriet topper Gazelle-liste

Bygge- og anlægssektoren har nydt godt af de senere års forrygende travlhed. På Børsens Gazelle-liste for Midtjylland er intet mindre end syv af de øverste 10 beskæftiget inden for byggebranchen.
Årets Gazelle-priser sætter en tyk streg under, at bygge- og anlægssektoren har haft fantastisk travlt de senere år. I Midtjylland har den stået på masser af erhvervs- og boligbyggeri samt et omfattende anlæg af motor- og motortrafikveje.

Hele syv af de 10 øverste på den midtjyske liste repræsenterer byggebranchen, heriblandt årets vinder; Tofting A/S.

Entreprenørvirksomheden er vokset med 1158 % over de seneste fire år, og ægteparret bag firmaet, Ghita og Erik Tofting, fortæller, at de har fundet lidt af en niche i branchen:

- Vi laver tit det, de andre ikke gider eller ikke kan finde ud af. Det kan vi, fordi vi har nogle gode folk, siger Erik Tofting til Børsen.

Toftings speciale ligger i støbning af svære, armerede betonfundamenter, og det giver Tofting A/S tro på fremtiden. Selvom der bliver stor konkurrence om opgaverne, er Erik Tofting sikker på, at der bliver bud efter ham alligevel:

- Vi vil sikkert få en periode med mange ’underbydere’, som bare vil have fat i opgaverne. Det regner vi med at kunne klare, og ofte er der jo nogle, som går i stå i et kompliceret projekt. De kan så ringe til os…


Den midtjyske Gazelle top 10:

1. Tofting A/S Bækmarksbro 1158,0 %
2. Øsb ApS Ringkøbing 954,0 %
3. Jks A/S Ringkøbing 770,0 %
4. Give Stålspær A/S Brande 733,7 %
5. Vejlø's Byggeforretning ApS, Holstebro 562,7 %
6. Ringkøbing-Skjern Forsyning A/S Ringkøbing 559,2 %
7. Kjellerup VVS Service A/S Kjellerup 478,3 %
8. Midtjydsk Totalbyg A/S Herning 445,7 %
9. Vest-Fiber ApS Tarm 444,9 %
10. Viborg & Omegns Tagdækning A/S Viborg 434,9 %

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078