23948sdkhjf

Direktør: På vej mod et mere professionelt marked

Skanska Øresund lader sig ikke påvirke af krisen på ejendomsmarkedet. Selskabet fortsætter ufortrødent med sine udviklingsprojekter og tror på, at branchen vil komme styrket ud på den anden side.
Skanska Øresund, der er en del af Skanska Danmark, trodser krisen i byggebranchen. Selskabet har ansat otte medarbejdere i år og er nu i alt 20 ansatte. Det er sket med afsæt i en fast tro på, at man kan stå distancen på den lange bane:

- Der er for os at se udsigt til et sundere marked end før finanskrisen. Vi tror på, at krisen på lidt længere sigt kan føre til, at det bliver et mere professionelt marked, når pensionskasserne og de øvrige institutionelle investorer kommer på banen igen, siger adm. direktør Peter Nymann til business.dk.

Han forklarer, at firmaet satser langsigtet med kvalitetsprojekter, der efter hans opfattelse ikke er så konjunkturafhængige.

Solid økonomi skaber uafhængighed
Den store forskel på Skanska Øresund og de kriseramte udviklere er, at selskabet har en solid økonomi:

- Som udgangspunkt er vi selvfinansierende og dermed ikke afhængige af ekstern finansiering. Nogle af vores projekter har en ”up front exit”-strategi, mens vi har andre projekter, som vi beholder i drift, til tiden er moden til et salg. Vi har solgt en del ud de senere år og har derfor en meget begrænset portefølje af færdige projekter, forklarer direktøren.

Skanska Danmark indledte sidste år et frasalg af sin entreprenørvirksomhed. Det blev afsluttet i begyndelsen af indeværende år, og i dag beskæftiger Skanska Danmark sig således udelukkende med projektudvikling.

Kilde: Business.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11