23948sdkhjf

Unimerco vil være store i England

Værktøjsproducenten Unimerco vil udnytte mulighederne på det engelske marked og lægger op til en kraftig ekspansion i hele Storbritiannien.
Unimerco ser store udviklingsmuligheder på det britiske marked. Værktøjsproducenten har - sammen med søsterselskabet Derek Walmsley - udarbejdet en ny ekspansiv strategi, som skal sikre, at begge virksomheder kommer til at dække både England, Skotland, Irland og Wales:

- Unimerco og søsterselskabet Derek Walmsley skal være store i England. Ikke fordi størrelse i sig selv er et mål, men markedsmulighederne er så store på grund af effektiviseringskravene i industrien, at det er vores pligt at udnytte dem og bidrage med vores viden, siger Unimercos koncerndirektør, Kenneth Iversen, og uddyber:

- Vi har ikke tidligere i tilstrækkelig grad gjort opmærksom på os selv, men det vil vi radikalt ændre gennem en betydelig større organisation og ny topledelse.

Unimerco er grundlagt i Sunds og har siden 1964 arbejdet med udvikling og produktion af værktøj. I dag fokuserer virksomheden på udvikling af produktionseffektive specialværktøjer til træ-, metal- og byggeindustrien. Unimerco Group beskæftiger 650 mennesker, hvoraf 400 er ansat i Unimerco A/S i Sunds. Koncernen omsatte i 2006/07 for 684 mio. kroner.

Kilde: Unimerco A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.194