23948sdkhjf

Undersøgelse: Take-out slår samtalekøkkenet

Tid er en mangelvare, og derfor vil vi i fremtiden foretrække hurtig kvalitetsmad på bestilling frem for at bruge timer i køkkenet.
Sundhed er i højsædet, men vi vil ikke bruge tid på at lave maden. Det er hovedkonklusionen i en ny undersøgelse fra firmaet Firstmove.

Analysen, der bygger på undersøgelser af de såkaldte ”firstmovers” - toppen af trendsætterne - viser, at efterspørgslen på takeout igen vil stige, men det er ikke takeout, som vi kender den - langt fra endda:

- Firstmoverne er meget bevidste omkring sundhed og kvalitet uden at være fanatiske. De vælger kvalitets-take-out som sushi og franske retter fra Cofoco, som er tilberedt af professionelle, der kan præstere en meget bedre madlavning, end de selv kan, siger Kirsten Poulsen fra Firstmove til Politiken.

Kirsten Poulsen tror på den baggrund, at samtalekøkkenet om få år ikke længere vil være danskernes foretrukne:

- Netop fordi take-out vinder mere frem, og fordi vi hellere vil bruge tiden sammen end i køkkenet, kommer fremtidens køkken til at være et lille campingkøkken med en mikrobølgeovn og to kogeplader. Her tilbereder vi de få lækre accessories til vores thairet, som vi har købt i specialbutikker.

Kilde: Politiken

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078