23948sdkhjf

Fornem pris til Dansk Arkitektur Center

Dansk arkitektur nyder stor respekt i udlandet. DAC modtog forleden international hæder for sit arbejde for fremme af arkitekturen.
...en kilde til inspiration og håb for hele verden.

Så flot hædres dansk Arkitektur Center (DAC), som har modtaget en officiel hæderstildeling fra det prestigefyldte The American Institute of Architects (AIA) - den amerikanske arkitektforening.

AIA anses for at være blandt verdens mest indflydelsesrige organisationer i arkitektbranchen, og prisen er således en stor cadeau til det DACs arbejde.

Kent Martinussen, adm. direktør for DAC, var da også en meget glad og stolt mand, da han modtog prisen under AIA’s årskonference, som i disse dage afholdes i København:

- Jeg er dybt taknemmelig og meget stolt over den tildelte hæder. Det er en hædersbevisning til alle medarbejdere i Dansk Arkitektur Center for det store arbejde med at formidle og udvikle arkitektur i bredeste forstand.

- Jeg er specielt glad for de amerikanske arkitekters opmærksomhed på vores fokus på bæredygtighed. I øjeblikket arbejder vi nemlig på højtryk for at kunne åbne udstillingen "ecotopedia - walk the talk" i Venedig i den Danske Pavillon den 12. september. Hér viser vi hele verden hvilke store kompetencer og flotte løsninger, vi i Danmark har at byde på inden for bæredygtig arkitektur og byudvikling.

Kilde: Dansk Arkitektur Center

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094