23948sdkhjf

Online VVS-forhandler trodser afmatningen

BilligVVS.dk er kommet ud af første halvår 2008 med et overskud før skat på 5,23 millioner kroner. Det er en stigning på 18 % sammenlignet med første halvår 2007.
BilligVVS.dk, der sidste år rundede en omsætning på 100 millioner kroner, har netop præsenteret sit halvårsregnskab, der kan melde om fremgang på flere fronter.

Overskuddet er vokset med 18 procent sammenlignet med første halvår 2007, og for hele 2008 forventes en vækst i omsætningen på minimum 10 %. Overskuddet før skat er på 5,23 millioner, hvilket er 18 % højere end sidste år.

Jesper Bunde-Pedersen, stifter og direktør i BilligVVS.dk, er yderst tilfreds med udviklingen, der altså trodser den generelle udvikling i byggebranchen. Successen skyldes i høj grad en stigende tilgang af privatkunder

- Nybyggeriet har det svært i øjeblikket, mens ejendomsmarkedet står stille. Til gengæld betyder den aktuelle situation, at rigtig mange privatpersoner dropper planerne om ny bolig og i stedet sætter den nuværende i stand. De fleste af vores kunder er privatpersoner, så nedgangen blandt de professionelle kunder opvejes af en tilgang af disse.

Jesper Bunde-Pedersen forventer, at danskerne fremover vil fokusere på prisen i endnu højere grad, end det er tilfældet i dag. Han er overbevist om, at udviklingen vil tilgodese online-butikkerne, da de generelt kan trykke prisen mere end byggemarkederne.

Kilde: BilligVVS.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11